Workshops op maat

Wil je graag een workshop organiseren op maat van je organisatie of voor een evenement? Neem contact met ons op.

Voorbeelden uit het verleden… 

  • European Doula Network Conference – workshops in het Engels (online)
  • Introductie Obstetrisch Geweld op je meeting met collega gynaecologen (online)
  • Workshop voor zorgverleners in het werkveld via AP Hogeschool (live)
  • Bijscholing voor studenten vroedkunde (online)

Wat zeggen onze cursisten ?

"De workshop heb ik als bekrachtigend ervaren. 2 wijze vrouwen aan het woord.. echt bijzonder hoe jullie perspectief hebben gebracht rond een aantal thema's. Dankjewel hiervoor. Sinds de workshop voel ik wel de behoefte om vaker in groep concrete situaties te bespreken en liefst met een diverse groep (vroedvrouwen, doula's, dokters, gynaecologen, diverse geboortewerkers)."
Evaluatie door een doula
"Heel boeiend, heel actueel, bij momenten confronterend maar heel leerzaam. Het is een structureel probleem met veel nuances. Iedereen kan op een bepaalde manier zijn steentje bijdragen naar meer respectvolle geboorte, maar weet en ken ook je eigen grenzen."
Evaluatie door een doula
Designer
"Erg leerzaam, ik heb een beter beeld over het ‘normaal’. Hierdoor heb ik meer kennis en durf gekregen hier iets mee te doen op de werkvloer. Er was veel aandacht voor ieders verhaal en hierbij toepasselijke handvaten geboden. Kan hier echt iets mee, heel erg bedankt!"
Evaluatie van student vroedkunde
Designer
"Hele fijne bijscholing! De informatieve powerpoint vorige week en vandaag de verschillende casussen zorgen ervoor dat ik me nog meer bewust ben van hoe belangrijk respect (en dan vooral rond de perinatale periode) naar anderen toe is. Ik ga alle do's en don'ts zeker meenemen naar mijn eigen praktijkervaring!"
Evaluatie van student vroedkunde
Designer
"Onwijs interessante bijscholing, waar veel ruimte is voor het bespreekbaar maken van verschillende ervaringen en goed op gereageerd wordt vanuit jullie. Tijdens mijn eerste verlosstage zijn mij dingen opgevallen, maar het is fijn om te weten dat ik dit goed heb geïnterpreteerd maar ook om stil te staan bij situaties die ''normaal'' lijken, maar niet normaal zijn. Ontzettend bedankt."
Evaluatie van student vroedkunde
Designer