Positief geboorteverhaal van Vanessa

Mijn thuisbevalling stond al vast van nog voor ik zwanger was, en zeker met heel de corona kwestie was ik nog meer overtuigd van mijn keuze. Ik zou het niet anders gewild hebben. Het was een droombevalling, ik had zoveel vertrouwen, zat echt in mijn kracht en voelde me zo ontspannen. Het ging allemaal snel, om 7u gebroken vliezen, om 13u15 in bad en om 13u43, na 1 perswee, was ze er al. Wat me altijd zal bij blijven is hoe Noah zijn kleine zus geboren heeft zien worden. Hij was er heel de tijd bij, ondersteunde me met een washandje en zei na de bevalling: amai papa, zit ik in een droom?

Ik ben zo blij dat ons dochtertje zo’n mooie en rustige landing mocht hebben. Alles gebeurde erna op ons eigen tempo en gewoon in ons warm nestje.

Bedankt aan Emma van vroedvrouwenpraktijk de Oever en Dr Niek voor deze mooie en onvergetelijke ervaring.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.